Başarılarımız

• Atletizm Kütahya grup birinciliği
  • Atletizm Denizlide Türkiye şampiyonasında Türkiye ikinciliği
  • Boks ferdi Türkiye üçüncülüğü
  • Halk oyunları kulüpler arası il birinciliği
  • Halk oyunları kulüpler bölge birinciliği

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı

• Halk Oyunları ekibimiz, Ankara'da düzenlenen Halk Oyunları yarışmasında üçüncü oldu.
  • Hentbol Takımımız Samsun'da düzenlenen Gençler Hentbol müsabakalarında üçüncü oldular.
  • Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında okulumuz projesi kendi kategorisinde ikinci oldu.
  • Halk Oyunları Yarışmasında okulumuz halk oyunları ekibi İl birincisi oldular.
  • Hentbol Erkek takımımız Osmaniye'de düzenlenen Bölge elemelerinde Bölge İkincisi oldular.
  • Hentbol Erkek ve Kız takımlarımız il birincisi oldular.
  • Okullar arası atletizm kros müsabakalarında Genç Erkeklerde takım halinde birinci olduk.
  • Cumhuriyet Koşusunda ilk üç dereceyi atletlerimiz aldı.

2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı

• Proje Tabanlı Beceri Yarışması'nda İkinci Olduk.
  • Güreş Müsabakalarında Takım Halinde Şampiyon Olduk.
  • Halk Oyunları Yarışmasında Ekibimiz İl Birincisi Oldu.
  • Proje Tabanlı Beceri Yarışması İl Elemelerinde 4 Birincilik, 2 İkincilik, 2 de Mansiyon Aldık.
  • Satranç Turnuvasında İl Birinciliği ve İkinciliğini Kazandık.
  • Hentbol Kız ve Erkek Takımlarımız Bölge Üçüncüsü Oldular.
  • Hentbol Kız ve Erkek Takımlarımız İl Birincisi Oldular.

2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı

• Adem Akdamar Gençlik Haftası Dolayısıyla Düzenlenen Badminton Turnuvasında Ferdi Dalda İl İkincisi oldu.
  • Proje Tabanlı Beceri Yarışması'nde öğrencilerimizin hazırladığı 6 projeden bir proje il ikincisi, iki proje ise il üçüncüsü olmuştur.
  • Erkek Hentbol Takımımız Malatya'da düzenlenen bölge elemelerinde 3. oldular.
  • Boksörümüz Bilal Görgülü kendi sikletinde Türkiye üçüncüsü oldu.
  • Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen satranç turnuvasında 18 yaş grubunda öğrencilerimizden Mustafa Üçler ikinci, Umut Yavuz ise üçüncü oldu. Aralık ayı içerisinde düzenlenen satranç turnuvasında ise öğrencilerimizden Seçkin Özdemir ise üçüncü oldu.
  • Erkek Hentbol Takımımız ilde düzenlenen liselerarası hentbol turnuvasında şampiyon oldular ve Malatya'da ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.
  • Kız Hentbol Takımımız ilde düzenlenen liselerarası hentbol turnuvasında il ikincisi oldular.
  • Güreşçimiz Muzaffer Sezgin düzenlenen güreş turnuvasında serbest dalda şampiyon olmuş ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.
  • 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen öğretmenler arası futbol turnuvasında okulumuz öğretmenlerinden oluşan futbol takımımız birinci oldu.

2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı

• Ülke genelinde düzenlenen  Mesleki ve Teknik Eğitim Okul/Kurumları Arası Proje Yarışmasında il'de yapılan elemelerde Bilgi ve İletişim Teknolojileri grubunda, Saffet Erkan, Nuriye Akdaş, Özge Bodur ve Leyla Aslan'ın hazırladığı proje birincilik, İsmet Çambel ve Atakan Yavşan'ın hazırladığı proje ikincilik, Osman Cayvaz, Yasin Erdoğan, Süleyman Bayatlı ve Ahmet Altın'ın hazırladığı proje mansiyon ödüllerine layık görülmüşlerdir.
  • Düzenlenen liselerarası güreş şampiyonasında Alperen Avşar Serbest stilde il birincisi, grekoromen stilde ise Muzaffer Sezgin il ikincisi oldular.
  • Niğde genelinde düzenlenen liselerarası badminton turnuvasında kız (Zehra Fırat, ޞeyma Dinçel, Gülistan Kapkın) ve erkek (Mustafa Usluer, R. Gürkan Kapkın, Necip ޞen, Feyyaz ޞen) takımlarımızın her ikisi de il üçüncüsü oldular. Ayrıca R. Gürkan Kapkın ferdi olarak il birincisi olmuştur.
  • İl genelinde yapılan liseler arası boks turnuvasında 4 birincilik (Bilal Görgülü, Aykut Doğan, Gürkan Baydoğan, Fikret Sadık Kerimoğlu), 4 de ikincilik (Atakan Yavşan, Muhammet Esin, Ahmet Özekim, Hayrullah Erdoğan) kazandık.
  • 16 Yaş grubu satranç turnuvasında il birinciliği (Mustafa Üçler) kazandık.