MESLEK TANITIM VE KARİYER GÜNLERİ -3-

MESLEK TANITIM VE KARİYER GÜNLERİ -3-

Okulumuzda eğitimde başarıyı arttırma projesi (EBAP) kapmasında, kariyer ve meslek tanıtım günlerinin üçüncüsü düzenlenmiştir. 

27.02.2015 6695

Okulumuzda eğitimde başarıyı arttırma projesi (EBAP) kapmasında, kariyer ve meslek tanıtım günlerinin üçüncüsü düzenlenmiştir. 26/02/2015 tarihinde Niğde Emniyet Müdürlü Toplum Destekli Şube Müdürü Mümtaz Aycan, Komiser Saadet Koyuncu, Polis Memurları Okan Demir, Şehmuz Koruç, Hasan Ali Çıkı öğrencilerimize  polislik mesleği hakkında bilgilendirme semineri verdi.

Seminerde polisliğin sadece suç ve suçlu ile mücadele etmenin yanında sosyal hayatın bütün aşamalarında yer aldıklarını, polisliğin yanlış algılanmaması ve korkulacak bir meslek değil, sevilecek ve saygı duyulacak bir meslek olduğunu açıklayan Toplum Destekli Şube Müdürü Mümtaz AYCAN, ´´Emniyet birimi halkın huzurunu sağlamanın yanında mutluluğu için çalışan bir kurumdur. ´dedi. Ardından okulumuz öğrencilerine polis meslek yüksek okulları ve bu okullara giriş prosedürü konularında bilgilendirme yapıldı ve öğrencilerin soruları cevaplandı. Emeği geçen polis memurlarımıza,Meslek tanıtım kariyer günleriMeslek tanıtım kariyer günleriMeslek tanıtım kariyer günleri öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.