ÖĞRENCİMİZ  OLİMPİYATLARDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

ÖĞRENCİMİZ OLİMPİYATLARDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Okulumuz 11. Sınıf  öğrencilerinden ve Kayak Milli Takımı sporcularımızdan Songül BAYRIL, EYOF (Avrupa Gençlik Olimpiyatları) Kayak (Biathlon) takımında.

13.11.2014 1415

3 yıldır aralıksız Biathlon Milli Takımında yer alan Songül BAYRIL 2014-2015 sezonunda da Biathlon Milli Takımın bütün kamplarında yer almış, en son 25 Ekim – 10 Kasım 2014 tarihinde Erzurum / Kandilli Kayak Merkezinde yapılan kampta da Biathlon EYOF Takımı seçmeleri yapılmıştır. Songül BAYRIL bu seçmelerde göstermiş olduğu üstün performansla Biathlon EYOF (Avrupa Gençlik Olimpiyatı) Takımına girmeyi başarmıştır. Bununla beraber öğrencimiz 25 -30 Ocak 2015 tarihleri arasında Avurturya'nın Vorarlborg ve Liectenstein kentlerinde yapılacak olan EYOF ( Avrupa Gençlik Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edecektir.  Kendisine başarılar diliyoruz.