OKULUMUZU TANITIM ÇALIŞMALARI

14.05.2015 2720

Okulumu Tanıyorum Projesi kapmasında ilimiz merkezide bulunan orta okulları ziyaret ederek  bölümlerimizin  ve okulumuzun  tanıtımı yapılmıştır. Amacımız  lise tercihinin çok önemli olduğunu ve öğrencilerin seçtikleri liselere isteyerek  ve o okulu tanıyarak gelmelerinde yardımcı olmak. Öğrencilere hazırlamış olduğumuz broşürler dağıtıldı ve Okul Rehber Öğretmen ve Müdür Yardımcılarına okulumuz hakkında ayrıntılı bilgiler verilmiştir.

Okul Tanıtım

Okul TanıtımOkul TanıtımOkul TanıtımOkul TanıtımOkul TanıtımOkul TanıtımOkul TanıtımOkul TanıtımOkul TanıtımOkul TanıtımOkul TanıtımOkul TanıtımOkul Tanıtım